Sponsoren

De organisatie van evenementen is niet mogelijk zonder bijdrages van sponsoren. Bij sponsoring kan gedacht worden aan zowel financiële bijdrages als ook materiële bijdrages. Een sponsor kan zijn/haar naam aan onze evenementen verbinden of het evenement gebruiken om zijn/haar naam, bedrijf of diensten te promoten. De sponsorpakketten zijn onderverdeeld in Comfort, Business Class en First Class. In onderstaand overzicht is te zien wat in ieder pakket is inbegrepen.

Interesse?
Geïnteresseerd in één van onze sponsorpakketten of heeft u hier vragen over? Neem dan nu contact op met het bestuur via bestuursleden@jcidemaaskant.nl.

Over JCI De Maaskant
JCI De Maaskant is een serviceclub in de regio Uden-Veghel-Oss van jonge ondernemende leden tot 40 jaar. JCI De Maaskant maakt onderdeel uit van Junior Chamber International (voormalig Junior Kamer), de grootste organisatie ter wereld met persoonlijke ontwikkeling van haar leden als voornaamste doel. Door middel van projecten, trainingen, workshops, zakelijke en maatschappelijke evenementen, en (inter)nationale congressen bouwen de leden van JCI in een plezierige omgeving aan hun persoonlijke vaardigheden en hun netwerk.