JCI de Maaskant in de media

JCI Herfstrally was er één van uitersten

Afgelopen zondag was de JCI de Maaskant Herfstrally voor de Kinderafdeling van ziekenhuis Bernhoven. Met 23 auto’s en bijna 60 deelnemers was het een succes. Niet alleen de deelnemers hebben een prachtige dag gehad, maar met de opbrengst van € 1.252,- voor de Kinderafdeling, kunnen er veel kinderen blij gemaakt worden!

Het was de eerste keer dat JCI de Maaskant de Herfstrally organiseerde en het was gelijk een daverend succes. De opkomst was heel divers. Dat ging van elektrische auto’s zoals de aanwezige Tesla Model S, X en Kia Soul tot aan high performance BMW M3 en Jaguar F-type cabrio.

Onderweg waren de wegen een afwisseling van onverhard en verhard. Alle auto’s waren hier tegen opgewassen. Net als tegen het weer. Bijna de hele dag zonnig! Maar zelfs die enkele bui zorgde niet voor droevige gezichten. Ook niet bij de Kever Cabrio die de hele route met open dak heeft gereden.

Dat het een rally van uitersten was, werd ook duidelijk bij de planning van het draaiboek. Bij de lunch bij Toyota Oostendorp Cuijk waren sommige equipes veel eerder dan gepland (in Duitsland even flink gas gegeven) en sommige te laat (keurig aan de snelheid gehouden en de tijd genomen voor de opdrachten).

Het duo Nikkie Gremmée en Eva van Kesteren waren de winnaressen van de rally en namen de champagne van Wijnhuis Uden mee naar huis. Uiteindelijk zijn de kinderen van de Kinderafdeling Bernhoven de echte winnaars. Voor hen heeft JCI de Maaskant € 1.252,- opgehaald. Hiervoor worden o.a. kinderstuurtjes gekocht, een buidelstoel, een soundear voor de couveuse afdeling en een nieuwe Playstation. De eerste vijf stuurtjes waren gesponsord door Vtech, waardoor er meer geld overblijft voor de overige wensen.

Zowel ziekenhuis Bernhoven als JCI de Maaskant kijken terug op een zeer geslaagde Herfstrally en bedanken alle deelnemers en sponsoren.

Over JCI de Maaskant
De activiteiten van JCI de Maaskant zijn gebaseerd op vier pijlers: Community (maatschappelijk betrokken), Training & Development (nieuwe vaardigheden ontwikkelen), Business (zakelijke mogelijkheden) en Internationaal (internationaal netwerk verbreden). De Herfstrally voor de Kinderafdeling valt zeker onder de Community pijler.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Joeri van Dam 06 – 50 990 463.