Commissies

Commissie Projecten

De leden van JCI De Maaskant willen een bijdrage leveren aan de maatschappij, hun netwerk verbreden én zichzelf ontwikkelen. Een goede manier om dat voor elkaar te krijgen is het uitvoeren van projecten. Een aantal jaren op rij is De Weg Naar Succes georganiseerd waarvan de opbrengsten naar Stichting Lucai (levensbedreigend zieke tieners) is gegaan. In 2014 is de Pubquiz georganiseerd en ook deze opbrengsten zijn aan Stichting Lucai geschonken. Ook is er in 2014 een inzamelings- en een kerstactie voor de voedselbank Uden-Veghel gedaan. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van projecten die JCI De Maaskant heeft georganiseerd.

 

Commissie LEAP

Deze commissie houdt zich met name bezig met de persoonlijke groei en ontwikkeling van de leden van JCI De Maaskant. Zij doen dit door het organiseren van bedrijfsbezoeken en diverse trainingen.

 

Commissie Sponsoring

Zowel voor  JCI De Maaskant als voor verschillende Projecten (waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat) wordt hard gezocht naar sponsoren. Huidige sponsoren willen we behouden en per project willen we incidentele sponsoren werven. In het laatste geval zoeken we naar bedrijven die een directe link hebben met het evenement of met het Goede Doel.

 

Commissie Leden

Deze commissie werft nieuwe leden. Indien een potentieel lid zich wil aansluiten, zal een kennismakingsgesprek gevoerd worden. Bij een eerste activiteit zorgt het Team Leden ervoor, dat het potentiële nieuwe lid zich vanaf het begin thuis voelt. Je wordt dus niet aan je lot overgelaten. Een mentor maakt jou wegwijs binnen JCI De Maaskant. Deze commissie is in het verleden ook wel eens vervuld door het Bestuur.

 

Welkom bij JCI De Maaskant
 JCI De Maaskant is een serviceclub in de regio Uden-Veghel-Oss van jonge ondernemende leden tot 40 jaar. JCI De Maaskant maakt onderdeel uit van Junior Chamber International (voormalig Junior Kamer), de grootste organisatie ter wereld met persoonlijke ontwikkeling van haar leden als voornaamste doel. Door middel van projecten, trainingen, workshops, zakelijke en maatschappelijke evenementen, en (inter)nationale congressen bouwen de leden van JCI in een plezierige omgeving aan hun persoonlijke vaardigheden en hun netwerk.