Bijeenkomsten en Locatie

De leden van JCI De Maaskant komen tenminste 2 keer per maand bij elkaar, voor de algemene ledenvergadering en voor een commissie avond. Ook buiten deze avonden, die voor het hele jaar gepland zijn, zoeken de leden elkaar op voor informele borrels en landelijke (en internationale) bijeenkomsten (voor meer informatie over landelijke en internationale JCI activiteiten, check de JCI site).

 

Algemene Ledenvergadering (ALV)

Iedere eerste maandag van de maand komen de leden van JCI De Maaskant bij elkaar om te vergaderen. We vergaderen op verschillende locaties in de regio Uden, Veghel en Oss. Het bespreken van ingekomen stukken, de notulen, actiepunten en de status van de activiteiten van onze Kamer staan standaard op de agenda. We starten om 20.00 uur met de vergadering en voor een drankje en een snack wordt gezorgd.

 

Bijeenkomst commissies

Iedere maand komen de verschillende commissies bij elkaar om de voortgang te bespreken en nieuwe ideeën uit te wisselen. Taken worden verdeeld en afspraken worden gemaakt. Uiteraard gebeurt dit in een gezellige, informele setting.

Welkom bij JCI De Maaskant
JCI De Maaskant is een serviceclub in de regio Uden-Veghel-Oss van jonge ondernemende leden tot 40 jaar. JCI De Maaskant maakt onderdeel uit van Junior Chamber International (voormalig Junior Kamer), de grootste organisatie ter wereld met persoonlijke ontwikkeling van haar leden als voornaamste doel. Door middel van projecten, trainingen, workshops, zakelijke en maatschappelijke evenementen, en (inter)nationale congressen bouwen de leden van JCI in een plezierige omgeving aan hun persoonlijke vaardigheden en hun netwerk.