HERFSTRALLY 29-okt-2017

Op 29 oktober 2017 vond de eerste JCI de Maaskant Herfstrally plaats. Vanuit het startpunt bij ziekenhuis Bernhoven vertrokken maar liefst 23 auto’s via het buitengebied van Uden voor een mooie toer- en puzzeltocht. Tijdens de tocht moesten de deelnemers vragen beantwoorden, foto’s spotten, deze op de juiste volgorde zetten én ludieke foto’s met het team maken. Dat laatste dat is gelukt en de organisatie mocht een heleboel leuke foto’s ontvangen. Voor de snelheidsliefhebbers bevatte het ochtenddeel van de rit een klein stukje snelweg in Duitsland om even lekker door te kunnen rijden. Daarna stond bij Oostendorp in Cuijk een lekkere lunch klaar, waarna de rit vervolgde terug naar ziekenhuis Bernhoven voor een afzakkertje.

Doel van de rally was om geld in te zamelen voor de kinderafdeling van het ziekenhuis. Met dank aan onze deelnemers, Oostendorp, Wijnhuis Uden, Streetgasm én Vtech konden we de dag zelf al direct bekendmaken dat we €1250,00 én 5 stuurtjes hadden ingezameld. Stuurtjes die direct met veel enthousiasme door de kids in gebruik zijn genomen.

Met het ingezamelde geld worden verschillende hulpmiddelen aangeschaft om de kinderen in het ziekenhuis zich tijdens hun verblijf wat minder ziek te laten voelen. De officiële overhandiging zal plaatsvinden op vrijdag 8 december. Zonder onze sponsoren was dit niet mogelijk geweest en daar zijn we ze dan ook enorm dankbaar voor!

De rally was zo geslaagd dat we als JCI de Maaskant aan het bekijken zijn of we er in 2018 een vervolg aan kunnen geven.

GOED DOEL

kinderafdeling Bernhoven

ORGANISATIE

JCI de Maaskant